Uğruna Şarkı Yazılacak Doğal Yağ JOJOBA

Uğruna Şarkı Yazılacak Doğal Yağ JOJOBA

Mucizelere inanmıyor musunuz? Bu yazıdan sonra inanacaksınız

Durun tahmin edelim. Jojoba yağını günlük kullandığınız bazı kozmetik ürün bileşenleri arasında gördünüz ve cildinize nasıl fayda sağladığı hakkında daha fazla bilgi edinmek için buraya geldiniz. O zaman size Jojoba yağı hakkında öyle şeyler anlatacağız ki, mucizelere inanmaya başlayacaksınız.

Tabiat Ana gerçekten muhteşem sırlar barındırıyor. Bunlardan biri de cilt bakımınızda harikalar yaratacak Jojoba yağı. Bu yağ kendi cilt yağ tabakanıza (sebum) çok benzeyen bir yağ. Bu sebeple direkt kullanımda çok hafif hissettiriyor. Derinlemesine nemlendirici özelliği yanı sıra cilt sağlığının ayrılmaz bir parçası olan besinler, vitaminler ve minerallerle dolu. Ciltte üretilen sebumu düzenlediği ve yağlı dokuyu kontrol ettiği için tüm cilt tiplerinin kullanımına da uygun.

Syorell Jojoba Yağı

Jojoba Yağı, serbest radikallerle savaşan, onları vücuttan uzaklaştıran E vitamini formları olan ve tokoferol adıyla bilinen bileşenler içerir.

Bu bileşenler, daha sağlıklı ve daha genç görünen bir cilt elde etmenize yardımcı olur.

Jojoba Yağının Cildinizdeki Muazzam Faydaları

1. Harika bir nemledirici

Jojoba yağı, cilt sebumunu neredeyse tam olarak taklit eden bir yapıdadır. Bu sayede cilt tarafından çok kolay tolere edilir. Cildi derinlemesine nemlendirir, yüzeydeki kuruluğu yatıştırmaya ve vücut yağlarının üretimini dengelemeye yardımcı olur. Jojoba Yağı ayrıca yumuşatıcı görevi görür. Cilt bariyerini güçlendirerek, nem tutumunu kolaylaştırır.

2. Antioksidan ve vitamin zenginidir

E vitamini, antioksidan görevi görür ve Jojoba yağı E vitamini zenginidir. Ayrıca, A ve D Vitaminleri bakımından da zengindir. Daha bitmedi; Omega 6 ve 9 yağ asitlerini de içerir. Söylemiştik, mucizelere inanacaksınız 🙂

3. Komedojenik değildir

Yüze direkt uygulamada sivilcelere neden olabileceğinden endişeleniyorsanız, endişelenmeyin. Daha önce söylediğimiz gibi, “cildimizde doğal olarak üretilen sebuma benzer yapısı” sebebiyle cilt gözeneklerini tıkamaz.

4. Cildinizin donuk görünümünü giderir

Donukluk, çoğunlukla ciltteki dehidrasyondan kaynaklanır. Jojoba yağı cildin nemini artırarak donukluğu azaltmaya ve ışıltınızı artırmaya yardımcı olur. Cildinizi temizledikten sonra sabah ve akşam yüzünüze beş damla uygulayın. Akşamları sürdüğünüzde cildinizde kalmasında bir sakınca yoktur.

5. Kolajen sentezini teşvik eder

Kolajen, ciltte bulunan ve iyileşmeye yardımcı olan bir proteindir. Araştırmalar, yaşlandıkça kolajen seviyelerinin düştüğünü göstermiştir. Yüzünüze jojoba yağı ile masaj yapmak, kolajen sentezini teşvik edebilir ve cildin elastikiyetini artırabilir.

6. Yaşlanma belirtilerini yavaşlatabilir

Yaşlanmak doğal bir süreç ve bunu aceleye getirmeye gerek yok. Jojoba yağında bulunan E vitamini ve antioksidanlar, cildin elastikiyetini artırarak ciltte kırışıklık ve ince çizgilerin görünümü gibi yaşlanma belirtilerini yavaşlatabilir.

7. Doğal bir makyaj temizleyicidir

Doğal bir makyaj temizleyici arıyorsanız, jojoba yağı tam size göre. Yağ, makyaj kalıntılarını gidermede sabun ve sudan daha iyi bir iş çıkarır. Bir pamuğa veya pede birkaç damla ve hokus pokus!

Jojoba Yağı Nasıl Kullanılır?

  1. Cildinizi doğal bir sabun ile temizleyin.
  2. Tonik uygulayın.
  3. Parmak uçlarınıza birkaç damla jojoba yağı koyun ve yüzünüze ve boynunuza uygulayın.
  4. Gece uyguladığınızda kumaşa bulaşmaz. Kafanızı rahatlıkla yastığa koyabilirsiniz.
  5. Gündüz ise güneş kremi öncesi uygulayın.

Cilt Tiplerine Göre Jojoba Yağı

Hassas Ciltler İçin: Yatıştırıcı, nemlendirici ve komedojenik olmayan yapısı sayesinde hassas ciltler ve hatta hamileler için dahi uygundur.

Yağlı Ciltler İçin: Sebuma benzer yapısı sebebiyle cildi kandırır (En doğru tabir bu). Bu nedenle yağlı ciltlerde aşırı sebum salgılanmasına engel olur. Akneye meyilli ciltler içinde mükemmel bir yağdır.

Kuru Ciltler İçin: Sanki bu ciltler için üretilmiş.

Çokomelli Bilgi

Jojoba yoksa kuşburnu? İkiside harika özellikte olan bu yağlardan hangisinin sizin için en iyisi olduğuna karar veremiyorsanız; Jojoba yağı, sebum dengeleyici özelliğinden dolayı tüm cilt tipleri için, kuşburnu çekirdeği yağı daha çok lekeye meyilli ciltler için uygundur.

Bir Jojoba Yağı alır mıydınız?

Syorell Doğal Jojoba Yağı

Syorell Soğuk Sıkım %100 Doğal Jojoba Yağı 50 ml.

Jojoba bitkisinin tohumlarının hafifçe soğuk preslenmesiyle üretilir Syorell Jojoba Yağı, aile fertlerinin tümü için çok yönlü bir üründür. Cildi nemlendirir, yumuşatır, dengeler. Tüm cilt tiplerine uygundur. Değişken hava şartlarında cildi, nem kaybına karşı korur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Aynı Gün Kargo

Hafta içi 16:00'a kadar

14 Gün Kolay İade

14 gün para iade garantisi

Ürün Garantisi

Tüm ürünlerde ürün garantisi

% 100 Güvenli Ödeme

MasterCard / Visa / İyzico